Proyecto Olimpia - Educación Física - Secundaria - Catalán

Olimpia catalán

Varios autores

Olímpia 2 (català)

1er i 2n curs d'ESO. Quadern de treball de l'alumne
SCEFOLE1002
9,40 €
Consta de qüestions relacionades amb el tema que es plantegen per respondre a classe i reforçar l apenentatge. Inclou tests i exercicis per a autoevaluació.

Olímpia 1 (català)

1er i 2n curs d'ESO. Llibre de l'alumne
SCEFOLE1011
25,75 €
Unitats didàctiques: 1. Condició física i salut.- 2. Jocs i esports.- 3. Expressió corporal.- 4. Activitats físiques en la natura. A cada unitat, un esquema a manera d?introducció destaca els principals contingutsconceptuals, que es van desenvolupant a partir d?una sèrie de questions (¿Com?, ¿Quines?, ¿Què?...) Els valors, actituds i normes més...
Varios autores

Olímpia 5 (català)

3er i 4rt curs d'ESO. Quadern de treball de l'alumne
SCEFOLE2002
9,40 €
Consta de qüestions relacionades amb el tema que es plantegen per respondre a classe i reforçar l aprenentatge. Inclou tests i exercicis per autoavaluació.
Varios autores

Olímpia 4 (català)

3er i 4rt curs d'ESO. Llibre de l'alumne
SCEFOLE2011
29,50 €
Unitats didàctiques:1: Condició física i salut: el cos humà i l exercici físic; la condició física i la salut; la higiene esportiva. Primers auxilis.- 2: Les qualitats físiques: la resistencia; la força; la velocitat; la flexibilitat.- 3: Jocs i sports: l atletisme; el bàdminton; el bàsquet; l handbol; el voleibol; el futbol sala; els jocs i sports...
Mostrando 1-4 de 4 artículo(s)
Producto añadido a la lista de deseos

En esta web se utilizan cookies de terceros y propias para conseguir que tengas una mejor experiencia de navegación, puedas compartir contenido en redes sociales y para que podamos obtener estadísticas de los usuarios.