El meu quadern de les paraules

El meu quadern de les paraules

La tasca diària d'ensenyar a llegir, a compendre i a escriure, necessita una actitud pacient i rigorosa per part dels professors del Cicle Inicial de Primària que, a més, han d'ajudar-se d'un material adequat que faciliti aquests aprenentatges bàsics. El meu quader de les paraules és un recurs experimentat que amb uns continguts progressius i amb una presentació senzilla, atractiva i lúdica, ajuda els professors i els pares que treballen per aconseguir aquests objectius.
9,45 €
Impuestos incluidos

 
La tasca diària d'ensenyar a llegir, a compendre i a escriure, necessita una actitud pacient i rigorosa per part dels professors del Cicle Inicial de Primària que, a més, han d'ajudar-se d'un material adequat que faciliti aquests aprenentatges bàsics. El meu quader de les paraules és un recurs experimentat que amb uns continguts progressius i amb una presentació senzilla, atractiva i lúdica, ajuda els professors i els pares que treballen per aconseguir aquests objectius....
Autor
Jesús Blanquet Gas
Fecha de Lanzamiento
10/06/2008
EAN
9788476285367
ISBN
978-84-7628-536-7
Idioma
Catalán
Asignatura
Lectoescritura
Etapa educativa
Primaria
Ciclo
1er ciclo
Curso
1er curso
2º curso
Número de páginas
64
Material
Libro del alumno
Formato
Libro
Altura
26 cm
Ancho
19 cm
Peso
172 g
Proyecto
Meu quadern
Producto añadido a la lista de deseos

En esta web se utilizan cookies de terceros y propias para conseguir que Ud. tenga una mejor experiencia de navegación, pueda compartir contenido en redes sociales y para que podamos obtener estadísticas de los usuarios.