Olimpia-3    (català)

Olimpia-3 (català)

1/2 curs ESO - llibre del professor

Conté: Normativa vigent. Primer nivell de concreció.- Proposta de seqüenciació i modulació de continguts. Segon nivell de concreció.- Ample repertori d exercicis pràctics de cada tema. Inclou, a més, exercicis de reforç i d ampliació per a tractar la diversitat de l alumnat.- Propostes cocretes d avaluació.- Solucionari del Quadern de treball.- Tercer nivell de concreció.- Quadre de programació per a ser omplert pel professorat.
40,00 €
Impuestos incluidos

 
Conté: Normativa vigent. Primer nivell de concreció.- Proposta de seqüenciació i modulació de continguts. Segon nivell de concreció.- Ample repertori d exercicis pràctics de cada tema. Inclou, a més, exercicis de reforç i d ampliació per a tractar la diversitat de l alumnat.- Propostes cocretes d avaluació.- Solucionari del Quadern de treball.- Tercer nivell de concreció.- Quadre de programació per a ser omplert pel professorat....
Autor
Francesc Blanch Vidal
Jesús Ariño Laviña
Mª Angels Luque Rosua
Fecha de Lanzamiento
10/07/2007
EAN
9788476285237
ISBN
978-84-7628-523-7
Idioma
Catalán
Asignatura
Educación Física
Etapa educativa
ESO
Ciclo
1er ciclo
Curso
1er curso
2º curso
Número de páginas
151
Material
Libro del profesor
Formato
Libro
Altura
26 cm
Ancho
19 cm
Peso
336 g
Proyecto
Olímpia
Producto añadido a la lista de deseos

En esta web se utilizan cookies de terceros y propias para conseguir que Ud. tenga una mejor experiencia de navegación, pueda compartir contenido en redes sociales y para que podamos obtener estadísticas de los usuarios.