Avança 3

Avança 3

Propostes per a la tutoria de 3er d'ESO

Sota el títol Avança es presenten aquests quatre llibres, un per cada curs, que pretenen oferir unes pautes d'actuació per les trobades setmanals de tutoria, proporcionant una sèrie de reflexions, continguts i propostes per treballar individualment o en grup, tant en l'àmbit personal com escolar. D'aquesta manera els alumnes aniran descobrint coses de sí mateixos i del món que els envolta, perquè l'objectiu final de la tutoria és ajudar els nois i noies en el seu procés de maduració personal. Cada un dels llibres s'estructura en quatre blocs, amb un total de 15 unitats didàctiques: Organització personal i de grup.- Tècniques d'estudi.- Creixement personal.- Avaluació.

Unitats didàctiques:1. Ens organitzem?.- 2. La voluntat, motor de la persona.- 3. El resum d'un text.- 4. El meu projecte de vida.- 5. Els primers resultats de tercer.- 6. La publicitat.- 7. Prendre apunts.- 8. A la recerca d'un futur millor.- 9. Les bones maneres en la vida de cada dia.- 10. Autoavalua
17,85 €
Impuestos incluidos

 
Autor
Jesús Blanquet Gas
ISBN
978-84-7628-669-2
Número de páginas
135
Idioma
Catalán
Altura
27 cm
Ancho
19 cm
Asignatura
Tutoria
Etapa educativa
ESO
Material
Libro del alumno
Proyecto
Proyecto Avanza - Tutorías - Catalán
Curso
3er curso
Producto añadido a la lista de deseos

En esta web se utilizan cookies de terceros y propias para conseguir que tengas una mejor experiencia de navegación, puedas compartir contenido en redes sociales y para que podamos obtener estadísticas de los usuarios.