Olímpia 4 (català)

Olímpia 4 (català)

3er i 4rt curs d'ESO. Llibre de l'alumne

Unitats didàctiques:1: Condició física i salut: el cos humà i l exercici físic; la condició física i la salut; la higiene esportiva. Primers auxilis.- 2: Les qualitats físiques: la resistencia; la força; la velocitat; la flexibilitat.- 3: Jocs i sports: l atletisme; el bàdminton; el bàsquet; l handbol; el voleibol; el futbol sala; els jocs i sports alternatius.- 4: Expressió corporal: la música i l expressió.- 5. Activitats físiques en la natura: el piragüisme i les activitats a la neu; les curses d orientació

Amb aquest llibre l'alumne podrà ampliar els coneixements sobre temes que ja ha treballat en cursos anteriors, amb els quals ja està familiaritzat i que serviran com a base per aconseguir aprenentatges més amplis. D'altra banda, aborda nous temes que relacionen l'exercici físic amb la salut i el temps lliure.
29,50 €
Impuestos incluidos

 
Autor
Jesús Ariño Laviña
Rossend Benabarre Casals
ISBN
978-84-7628-532-9
Número de páginas
192
Idioma
Catalán
Altura
27 cm
Ancho
19 cm
Asignatura
Educación Física
Etapa educativa
ESO
Proyecto
Proyecto Olimpia - Educación Física - Catalán
Producto añadido a la lista de deseos

En esta web se utilizan cookies de terceros y propias para conseguir que tengas una mejor experiencia de navegación, puedas compartir contenido en redes sociales y para que podamos obtener estadísticas de los usuarios.